Лекція "Розмови про їжу: комунікація в гастро-бізнесі" від Юлії Аврори Огородник,
29 січня в
Старт: 29 січня
Час: 19:00 - 21:00
Вартість: 300 грн
Про лекцію
Гастро-бізнес Києва активно розвивається. Щоб не опинитися серед тих, хто закриється, потрібно знати, як вибудувати комунікацію.

Аврора Огородник точно знає, що таке хороша їжа і як про неї правильно розповісти.
На лекції Аврора розповість, де шукати інформацію про гастро-бізнес в різних країнах, покаже приклади вдалих і не дуже комунікацій і розповість про створення іміджу ресторану.
Наш лектор
Аврора Огородник

Food enthusiast, редакторка журналу Fresco by Silpo і амбасадорка Silpo Resto
Аврора Огородник

Food enthusiast, редакторка журналу Fresco by Silpo і амбасадорка Silpo Resto
Під час лекції ви:
01.
02.
Дізнаєтеся, де читати і як писати про гастро-бізнес
Розберете, як виглядає вдала комунікація ресторану
Зрозумієте, чого краще уникати
03.
А далі що?
Branding Workshop від Михайла Шишкіна,
1-2 лютого в